'Molta Comèdia' aprofundeix en el 'Turandot' d'aquest divendres al Teatre-Auditori

Els tenors Jorge Juan Morata i Marc Sala, la violinista Laia Pujolassos i el viola Lluis Cabal han estat els convidats


  • Comparteix:

Lluis Cabal, Jorge Juan Morata, Eduard Jener, Laia Pujolassos i Marc Sala / Foto: Cugat Mèdia

Lluis Cabal, Jorge Juan Morata, Eduard Jener, Laia Pujolassos i Marc Sala / Foto: Cugat Mèdia

Els membres de l'Orquestra Simfònica del Vallès, la violinista Laia Pujolassos i el viola Lluís Cabal així com el tenor Jorge Juan Morata, que interpreta el paper de Pang, han visitat el 'Molta Comèdia'. També hi ha assistit el tenor Marc Sala, que interpreta el paper de Pong a l'òpera de Giacomo Puccini 'Turandot'. Una producció de la Fundació Òpera Catalunya que es representa aquest divendres al Teatre-Auditori. Al llarg del programa els participants han expressat la seva visió d'aquesta òpera en la seva doble qualitat d'intèrprets, des del fossat de l'orquestra i des de l'escenari considerant que també els uneix la característica de ser conciutadans de Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

Des de la seva visió i experiència exposen i qualifiquen personal i musicalment el contingut fent un recorregut per la visió estètica, funcional i musical d'aquesta obra. Es tracta d'una de les més representades del món històricament després de la seva estrena al Teatre alla Scala de Milà el mes d'abril de l'any 1926. A més, és una de les arts escèniques que reuneix tots els elements que converteixen l'òpera en la manifestació escènica complerta, el que permet desenvolupar als convidats diverses teories artístiques i musicals amb l'afegit d'experiències personals.

En la seva homilia Eduard Jener parla del Dia Internacional del Jazz instaurat per la Unesco des de l'any 2011 per celebrar cada 30 d'abril considerant que, com passa des de fa bastants anys, la ciutat no té masses llocs per poder gaudir habitualment de concerts d'aquesta música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.